خشک کردن کیوی

۳ روش آسان خشک کردن کیوی

فهرست مطالب

خشک کردن میوه به دلیل افزایش ماندگاری و مصرف آسان میوه، بسیار به صرفه بوده و از فاسد شدن میوه‌ها جلوگیری می‌کند. کیوی نیز یکی از بهترین گزینه‌ها برای خشک کردن است.

چرا که از تنگ شدن عروق جلوگیری کرده و غلظت خون را به مقدار قابل توجهی پایین می‌آورد. ضمن اینکه ویتامین سی و فیبر موجود در کیوی به هیچ عنوان با خشک کردن از بین نمی‌رود. در ادامه با بهترین روش‌های خشک کردن کیوی آشنا می‌شوید.

خواص میوه کیوی

خاستگاه کیوی کشور چین است اما نام آن از پرنده ای معروف در نیوزیلند که قهوه ای رنگ بوده و توانایی پرواز کردن ندارد اقتباس شده است. کیوی سرشار از ویتامین سی است. بنابراین مصرف آن برای جلوگیری از سکته قلبی، کاهش استرس، کم خونی و کاهش کلسترول مفید است.

 

فیبرهای موجود در کیوی نیز بهترین درمان برای یبوست و بیماری‌های روده ای است. در صورتی که کیوی در صبحانه میل شود به هضم بهتر غذا نیز کمک می‌کند. برای درمان یبوست شدید بهتر است این میوه با ماست میل شود تا دفع راحت تر صورت گیرد.

از طرفی کیوی برای افراد چاق و ورزشکاران بسیار مفید است. مصرف این میوه به دلیل کالری و سدیم بسیار کم برای کاهش وزن و دفع آب‌های زائد بدن به ین افراد توصیه می‌شود.

تقویت ماهیچه‌های قلب به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی ویتامین ای و امگا ۳ و ۶ و پیشگیری از امراضی همچون هپاتیت، ورم معده و سوء هاضمه به دلیل امکان دفع پروتئین از دیگر خواص میوه کیوی است. 

کیوی می‌تواند گردش خون را در بدن بهبود بخشیده و از لخته شدن خون در رگ‌های خونی و ایجاد سنگ جلوگیری کند.

از دیگر خواص میوه کیوی می‌توان به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها نیز اشاره کرد. این میوه سرشار از مواد معدنی از جمله پتاسیم، منیزیوم و مس است. کیوی نوعی آنتی اکسیدان قوی است که به دلیل دارا بودن اسید فولیک از آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌توان استفاده کرد.

خشک کردن کیوی(خواص کیوی)

بازار پسندی و خواص چیپس کیوی

همانطور که گفته شد کیوی خشک جزو یکی از بهترین میوه‌ها به دلیل وجود مقادیر زیادی ویتامین C است. به‌طورکلی چیپس کیوی ۶ برابر لیموترش، ۲ برابر پرتقال ویتامین سی و ۸ برابر سیب مواد مغذی دارد.

در دانه‌های سیاه رنگ کیوی نیز مقادیر قابل توجهی ویتامین دی انباشته شده است. به‌طوریکه با مصرف ۱۶ گرم کیوی خشک ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن یک انسان بالغ در طی یک روز تامین می‌شود. شما می‌توانید با خشک کردن کیوی علاوه بر مصرف روزانه کسب درآمد نیز کنید. برای راه اندازی کارگاه میوه خشک  و آشنایی با فراهم کردن مقدمات اولیه این مقاله را مطالعه نمایید.

خواص چیپس کیوی:

  1. مناسب برای بیماری‌های گوارشی به دلیل داشتن فیبر و تجزیه پروتئین 
  2. درمان آسم به دلیل آنتی اکسیدان
  3. کنترل کننده قند خون به دلیل کربوهیدارت موجود در کیوی
  4. تقویت سیستم ایمنی بدن به دلیل داشتن ویتامین سی
  5. قابل استفاده برای افراد دیابتی نوع اول و نوع دوم
  6. کاهنده کلسترول خون
  7. بهبود کیفیت خواب به دلیل سروتین و آنتی اکسیدان
  8. درمان چاقی به دلیل کالری بسیار کم
  9. میان وعده مقوی برای ورزشکاران و کودکان

کالری چیپس کیوی

کیوی به دلیل کالری بسیار کم(حدود ۴۷ کیلو کالری در هر ۱۰۰ گرم ) یکی از بهترین میان وعده‌ها برای افرادی که در حال کم کردن وزن هستن و ورزشکاران برای جلوگیری از چاق شدن است. کالری این میوه خشک بسیار کمتر از کالری چیپس‌های موز، سیب و گلابی و معادل یک خوشه انگور کوچک است.

خشک کردن کیوی(چیپس کیوی)

قیمت کیوی خشک در بازار

قیمت کیوی خشک متغیر بوده و به عواملی نظیر کیفیت میوه، وزن میوه، کیفیت بسته بندی، منطقه تولید، فصل خرید و ذخیره سازی بستگی دارد. در حال حاضر هر ۵۰۰ گرم چیپس کیوی حدود ۲۶۰ هزار تومان است.

مراحل آماده سازی کیوی برای خشک کردن

به منظور خشک کردن کیوی باید ابتدا کیوی‌های سالم را از کیوی‌های بی کیفیت جدا کرده و به دقت بشویید. برای تهیه کیوی خشک باید از کیوی ‌های سفت با پوست صاف استفاده کنید. به هیچوجه از کیوی نارس برای خشک کردن استفاده نکنید. 

شما می‌توانید پوست کیوی را نگیرید، این کار به انتخاب خودتان بستگی دارد. سپس با استفاده از چاقوی نوک تیز کیوی را به ورقه‌های نازک با ضخامت یکسان(۵ میلیمتر) برش دهید. در این مرحله کیوی‌ها برای خشک کردن آماده شده اند.

مراحل آماده سازی برای خشک کردن کیوی

طرز تهیه کیوی خشک

پس از اسلایس کردن کیوی نوبت به انتخاب روش خشک کردن می‌رسد. میوه کیوی به دو روش سنتی یا خانگی و روش صنعتی قابل خشک کردن است. در روش خانگی کیوی با استفاده از نور آفتاب و در هوای آزاد، با استفاده از فر و یا با استفاده از بخاری یا شوفاژ به راحتی خشک می‌شود.

خشک کردن با دستگاه میوه خشک کردن روشی دیگر برای خشک کردن کیوی در مدت زمان کمتر و با کیفیت بهتر است.

روش‌های خانگی خشک کردن کیوی

خشک کردن کیوی با نور خورشید: در فصل تابستان می‌توان برش‌های کیوی را روی سینی فلزی با فاصله مساوی چیده و در مقابل نور آفتاب قرار دهید. از قرار دادن کیوی در روزهای بسیار گرم که دمای هوا بیش از ۳۰ درجه سانتی گراد است خودداری کنید.

خشک کردن کیوی در هوای آزاد زمانبر بوده و به ۴ الی ۷ روز زمان نیاز دارد. توصیه می‌شود برای جلوگیری از فاسد شدن میوه‌ها آن‌ها را هر دو ساعت زیرورو کرده و شب هنگام سینی را به داخل منزل بیاورید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از ورود حشرات مزاحم به میوه‌ها از یک توری استفاده کنید.

 

خشک کردن با بخاری یا شوفاژ: برای خشک کردن کیوی در فصل زمستان می‌توان از بخاری یا شوفاژ کمک گرفت. بدین شکل که پس از انداختن کاغذ روغنی داخل سینی آن را کمی چرب کرده، سپس تکه‌های کیوی را با فاصله یکسان در سینی بچینید.

در صورتی که از فویل استفاده می‌کنید نیازی به چرب کردن نیست. پس از طی کردن این مراحل تنها کافی است سینی حاوی برش‌های کیوی را روی بخاری یا شوفاژ با حرارت کم قرار دهید.

پس از ۳ روز کیوی‌ها کاملا خشک شده و آماده استفاده می‌شود. دقت داشته باشید برای خشک شدن یکنواخت برش‌های میوه باید آن‌ها را هر دو ساعت یکبار جابجا کرد.

 

خشک کردن کیوی با استفاده از فر: پس از روشن کردن فر و گرم شدن آن، نوبت به چیدن کیوی‌های برش خورده درون سینی فر می‌رسد. اسلایس‌های کیوی باید با فاصله مساوی کنار هم قرار بگیرند.

درجه فر باید روی ۱۳۰ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت قرار داشته باشد و درب فر برای ورود جریان هوا کمی باز باشد. به منظور جلوگیری از خشک شدن میوه‌ها کافی است هر دو ساعت یکبار سینی فر را بچرخانید.

پس از چند ساعت زمانی که برش‌های کیوی حالت چرمی پیدا کرد، فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیوی‌ها کاملا خنک شوند و بعد آن‌ها در ظرف درب دار پلاستیکی یا شیشه ای ریخته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.

icons8-quote-100

کیوی میوه ای مقوی سرشار از ویتامین سی، فیبر، آنتی اکسیدان، پتاسیم، مس و منگنز است. خشک کردن کیوی سبب افزایش ماندگاری و مصرف آسان تر آن می‌شود. این کار با استفاده از نور خورشید، بخاری، شوفاژ، فر و دستگاه خشک کن امکان پذیر است. کیوی خشک به دست آمده از دستگاه میوه خشک کن کیفیت بهتری داشته و سریعتر به دست می‌آید.

خشک کردن کیوی با دستگاه خشک کن

این روش که بهترین و به صرفه ترین روش خشک کردن کیوی محسوب می‌شود به زمان کمتری برای خشک کردن نیاز دارد. پس از چیدن کیوی‌های اسلایس شده روی سینی دستگاه خشک کن، درب دستگاه را بسته و حرارت آن را روی ۱۳۵ درجه فارنهایت(۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. پس از گذشت ۵ الی ۱۲ ساعت بسته به حجم و ضخامت برش‌های کیوی، می‌توانید درب دستگاه را باز کرده و کیوی‌های خشک شده را بیرون بیاورید. مزیت خشک کردن کیوی با دستگاه میوه خشک کن، کیوی با کیفیت، خوش رنگ و طعم دلنشین در مدت زمان کوتاه تری است.

حشک کردن کیوی با دستگاه خشک کن

برای خرید خشک کن صنعتی با قیمت مناسب و امکانات منحصر به فرد به این صفحه مراجعه نمایید.

خرید بهترین دستگاه خشک کن کیوی در ایران

گروه صنعتی هدایت با بیش از ۱۵ سال تجربه، بهترین تولید کننده خشک کن صنعتی در مشهد است. این شرکت با مشخصات زیر توانسته است رضایت حداکثری مشتریان را کسب کرده و گوی سبقت را از سایر رقبا برباید.

  1. تست رایگان دستگاه پیش از خرید
  2. آموزش، نصب و راه اندازی رایگان
  3. مشاوره تخصصی قبل از خرید محصول
  4. امکان سفارش دستگاه در ظرفیت و ابعاد دلخواه
  5. مجهز به سیستم سیرکولاسیون هوا، سیستم محافظ جان و لوله‌های چندپاس
  6. گارانتی ۶ ماهه
  7. استفاده از قطعات اصلی
  8. جابجایی راحت به دلیل شاسی‌های مقاوم در پایه دستگاه خشک کن
  9. کارکرد بی وقفه 
  10. قرارگیری فن در جای مناسب

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

Group 122
چطور دستگاه میوه خشک صنعتی را سفارش دهم؟

کافی است به آدرس بزرگراه آسیایی، پیامبر اعظم ۷۷/۱۰، پلاک ۲۲ مراحعه کرده و یا با شماره ۰۵۱۳۶۵۱۲۵۶۲ تماس حاصل نمایید.

دستگاه خشک کن میگو، خشک کن سبزیجات، دستگاه شستسوی میوه 

خشک کن کابینی (خانگی، کارگاهی و صنعتی) ، خشک کن انجمادی ، خشک کن نواری ، خشک کن تونلی، خشک کن وکیوم ، خشک کن دوار، خشک کن بستر سیال (فلش)، خشک کن ماکروویو

امتیاز دهید

آموزش های خشک کردن دیگر میوه ها

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

اشتراک گذاری در

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تخصصی و رایگان محصولات هدایت

متخصصان ما در هدایت آماده راهنمایی شما هستند

kit-phone-3