فهرست

دستگاه پاستوریزاتور

تجارت میوه خشک

شروع تجارت میوه خشک

رونق تجارت میوه خشک با رونق صنعت تنقلات، شروع تجارت میوه خشک و خشکبار می‌تواند یک سرمایه گذاری سودآور باشد. با داشتن ابزار و دانش صحیح، می‌توانید با پول نسبتاً کمی تجارت در خانه و یا کارگاه‌های کوچک و بزرگ راه اندازی کنید. اول، مهم است که تحقیقات خود را انجام داده و بفهمید که […]

فهرست مطالب

رونق تجارت میوه خشک

با رونق صنعت تنقلات، شروع تجارت میوه خشک و خشکبار می‌تواند یک سرمایه گذاری سودآور باشد. با داشتن ابزار و دانش صحیح، می‌توانید با پول نسبتاً کمی تجارت در خانه و یا کارگاه‌های کوچک و بزرگ راه اندازی کنید. اول، مهم است که تحقیقات خود را انجام داده و بفهمید که دقیقا چه می‌خواهید. شروع یک تجارت میوه خشک و خشکبار نیاز به یک برنامه تجاری مناسب، درک کاملی از قوانین و مقررات مربوط به مواد غذایی و تنظیم مناسب تولیدیتان دارد.

بهتر است پیش از تولید از هزینه راه اندازی خط تولید میوه خشک اطلاع پیدا کنید.

تجارت میوه خشک و موارد استفاده از این محصولات

علت نیاز به میوه خشک

میوه خشک به دلیل استفاده راحت طرفداران زیادی دارد. همچنین میوه خشک را می‌توان در طول روز به عنوان میان وعده مقوی استفاده کرد. خشک کردن میوه ماندگاری آن‌ها را افزایش داده و از فاسد شدن میوه‌ها نیز جلوگیری می‌کند. در نظر داشته باشید مصرف میوه خشک برای پیشگیری و درمان بسیاری امراض مانند دیابت، کم خونی، چاقی و لاغری، یبوست، اسهال، مشکلات کبدی، سیستم ایمنی ضعیف، ریزش مو، سلامت دندان و برخی از سرطان‌ها نیز موثر است.

مهمترین کشورهای صادرکننده و واردکننده میوه خشک جهان

طبق نظریه بهداشت جهانی کشورهای اصلی صادرکننده میوه خشک عبارتند از ایران، شیلی، ترکیه و آمریکا. همچنین ۵ کشور آمریکا، بریتانیا، چین، اسپانیا و آلمان نیز به عنوان مهم ترین کشورهای وارد کننده میوه خشک شناخته شده اند.

 

معرفی بهترین میوه‌ها برای شروع تجارت میوه خشک

بهترین میوه‌های خشک برای صادرات کدامند؟

مهمترین اصل در تجارت میوه خشک اطلاع از بهترین میوه خشک از نظر کاربران می‌باشد. طبق نظرسنجی‌های جهانی کشمش و خرما در سال ۲۰۲۲ به عنوان رکورد دار صادرات میوه خشک شناخته شده اند به طوری که سالانه نیمی از تجارت میوه خشک را به خود اختصاص می‌دهد. لازم به ذکر است بخش اعظم خرمای مورد نیاز جهان از ایران و برخی از کشورهای خاورمیانه و بیشترین کشمش صادر شده از کشور ترکیه است.

بعد از کشمش و خرما میوه‌های زیر در صدر جدول صادرات میوه خشک جهان قرار دارند:
  • آلو: به دلیل وجود فیبر و آنتی اکسیدان و ملین قوی. بزرگترین کشور تولید کننده کالیفرنیا
  • انجیر: که خاستگاه آن کشور ترکیه است و به دلیل بافت نرم به عنوان تنقلاتی مقوی خصوصا برای ورزشکاران و کودکان استفاده می‌شود.
  • زرد آلو: این میوه هم بیشتر در کشور ترکیه تولید می‌شود. طعم زردآلوی خشک شیرین و ترش است.
  • توت: میوه ای شیرین و جایگزین قند برای افراد دیابتی.
  • آناناس: میوه ای خوشمزه و استوایی که بزرگترین کشور تولید کننده آن فیلیپین است.
  • نارگیل: از نارگیل خشک شده بیشتر در صنعت شیرینی پزی استفاده می‌شود.
  • سیب و پرتقال: این دو میوه نیز به صورت چیپس خصوصا به عنوان دمنوش نیز استفاده می‌شود.
  • کیوی: سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر و ترش مزه

برای خرید خشک کن خانگی با قیمت مناسب اینجا کلیک نمایید.

برنامه ریزی برای شروع تجارت میوه خشک

فرآیند برنامه ریزی تجارت میوه خشک

  • نوشتن برنامه تجاری: هر کسب و کاری به یک برنامه تجاری نیاز دارد و یک تجارت میوه خشک نیز از این قاعده مستثنی نیست. پس اولین قدم نوشتن برنامه تجاری مدون است. برنامه کسب و کار شما باید همه موارد لازم برای موفقیت شما را پوشش دهد. نوشتن یک برنامه تجاری نیاز به تحقیقات زیادی دارد. شما باید به بازار محلی خود توجه کنید و بدانید رقبای شما چه کسانی خواهند بود. شما باید به وضوح تعریف کنید که چرا محصول شما بی نظیر است و چگونه می‌توانید آن را بفروشید. علاوه بر این، شما باید استراتژی‌های عملیاتی و بازاریابی و همچنین مالی خود را بیان کنید. برای شروع شغل خود چقدر پول نیاز خواهید داشت؟ چه مدت طول می‌کشد تا شما کار خود را استارت بزنید؟ بسته بندی و بازاریابی را چگونه اداره می‌کنید؟ این‌ها فقط چند سؤالی است که باید برنامه کاری شما پاسخ دهد.
  • اطلاع کامل از قوانین تجارت: قوانین مربوط به محصولات غذایی توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تنظیم می‌شوند شما بایستی به قوانین مربوط به این سازمان تسلط داشته باشید. قوانین تجارت مشاغل خانگی را در منطقه خود جستجو کنید. گاهی این‌ها با توجه به استان و شهر متفاوت است. علاوه بر این، بسته به اینکه آیا شما محصولات خود را بصورت آنلاین و یا به فروشندگان محلی می‌فروشید، ممکن است قوانین مختلفی اعمال شود. اطمینان حاصل کنید که تمام قوانین مربوط به مواد غذایی را دنبال می‌کنید، مجوزهای لازم را بگیرید.
  • مشخص کردن شغل خود به صورت قانونی: هنگامی که مشغول به کار تجارت میوه خشک و خشکبار هستید، مهم است که تجارت خود را به صورت قانونی تنظیم کنید. مشاغل کوچک در منازل می‌توانند مجوز مشاغل خانگی را دریافت کنید. همچنین شما می‌توانید انواع شرکت را به ثبت برسانید اعم از: سهامی خاص، سهامی عام، مسئولیت محدود و … با وکیل و حسابدار خود صحبت کنید تا تصمیم بگیرید بهترین گزینه برای تجارت خاص شما کدام است.
  • انتخاب محل تولیدی مناسب: بسته به قوانین محلی در مورد تولید مواد غذایی، ممکن است شما بتوانید از آشپزخانه منزل خود برای شروع کسب و کار میوه خشک و خشکبار خود استفاده کنید. با این حال، برخی از قوانین تنظیم مواد غذایی مستلزم استفاده یا ایجاد آشپزخانه تجاری است. قوانین غذایی خود را با دقت بخوانید و گزینه‌هایی که در مورد محل تولیدی است را بررسی کنید. می‌توانید از یک مکان کوچک شروع کرده و سپس فضای تولیدی خود را بزرگتر کنید.
  • فروش محصولات: پس از فهمیدن جزئیات چگونگی برنامه ریزی برای درآمدزایی، می‌توانید تجارت خود را راه‌اندازی کنید و تولید میوه خشک خود را شروع کنید. استراتژی بازاریابی خود را پیاده سازی کنید و محصول خود را بفروشید. مشاغل محلی را که مایل به فروش تنقلات شما هستند، را شناسایی کنید. یا سعی کنید در فروشگاه‌ها و بازارها مشتریان خود را بیابید. شما همچنین باید فروش محصولات خود را بصورت آنلاین در نظر بگیرید. با این حال، از قوانین مختلف برای فروش آنلاین محصولات غذایی آگاه باشید .

برای نحوه آشنایی با کار کردن دستگاه میوه خشک کن صنعتی مقاله آموزش میوه خشک کن صنعتی را مطالعه نمایید.

مراحل صادرات و تجارت میوه خشک

نحوه صادرات میوه خشک

در وهله اول برای تجارت میوه خشک باید با برنامه ریزی حساب شده پیش بروید. این کار باید با شناسایی کشورهای مورد تقاضا آغاز شود. همچنین لیستی از رقبا و محصولات آن‌ها نیز باید تهیه کنید. پس از آن نوبت به اقدامات لازم به منظور تولید میوه خشک می‌رسد. اخذ مجوزها و استاندارهای بین المللی از طریق مراجعه به سازمان صنعت و معدن یکی از نکات اصلی در خصوص تجارت میوه خشک به شمار می‌رود. حال پس از طی کردن مراحل ذکر شده نوبت به بازاریابی اصولی، فروش و حمل و نقل میوه‌های خشک شده می‌رسد. از جمله موارد مهم در موفقیت میوه خشک توجه به ظاهر میوه و بسته بندی شیک است. براق شدن میوه خشک یکی از موارد مهم در بازارپسندی این محصول می‌باشد.
 
در نظر داشته باشید میوه ای که برای خشک کردن انتخاب می‌کنید باید دارای تقاضای کافی بوده و از مدت ماندگاری و نحوه نگهداری از آن به خوبی آگاهی داشته باشید.  برای بخش تولید میوه خشک نیز می‌بایست این کار به صورت اصولی انجام شود. خریداری تجهیزات مورد نیاز اعم از دستگاه خشک کن میوه، شستشوی میوه، اسلایس کردن میوه، هسته گیری و بسته بندی میوه‌ها از شرکتی معتبر و شناخته شده. پس از تولید میوه خشک و بازاریابی مناسب حمل و نقل محصول از طریق خطوط هوایی یا دریایی جهت صادر شدن به سایر کشورها امکان پذیر است. توجه داشته باشید ارائه محصول با کیفیت، قیمت مناسب و مشتری مداری از مواردی است که شما را به صادرکننده ای موفق تبدیل می‌کند.

گواهی نامه‌های تجارت میوه خشک

اصلی ترین مجوزهای لازم برای تولید میوه خشک به شرح زیر است:
  • گواهی امنیت غذا (BRC/FSSC22000/ IFS)
  • گواهی سازگاری محصولات با محیط زیست (IFOAM)
  • حداکثر وزن بسته بندی تا ۱۰ کیلوگرم

خرید دستگاه خشک کن صنعتی از برند هدایت

گروه صنعتی هدایت دارای دستگاه‌های میوه خشک کن صنعتی در ابعاد و مدلهای مختلف است. شما می‌توانید جهت خرید دستگاه میوه خشک کن با قیمت مناسب با شماره‌های زیر تماس بگیرید. لازم به ذکر است در صورت خرید از این فروشگاه از امتیازات ویژه ای مانند نصب، آموزش و راه اندازی رایگان نیز بهره مند می‌شوید.

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

سوالات رایج

۱.آدرس گروه صنعتی هدایت جهت خرید انواع خشک کن؟

مشهد، بزرگراه آسیایی، پیامبر اعظم ۷۷/۱۰ ، پلاک ۲۲

۲.چرا گروه صنعتی هدایت؟

  • قیمت مناسب
  • نصب، راه اندازی و آموزش رایگان
  • مشاوره رایگان پیش از خرید
  • تضمین کیفیت
  • گارانتی معتبر
  • استفاده از قطعات اصلی
امتیاز دهید

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

نویسنده : گروه صنعتی هدایت

اشتراک گذاری در

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تخصصی و رایگان محصولات هدایت

متخصصان ما در هدایت آماده راهنمایی شما هستند

kit-phone-3