فهرست

دستگاه پاستوریزاتور

مهمترین اطلاعات درباره هزینه راه اندازی خط تولید میوه خشک

راه اندازی خط تولید میوه خشک

افرادی که به دنبال راه اندازی خط تولید میوه خشک هستند، مهمترین سوالی که با آن مواجه می‌شوند، این مسئله است که برای تولیدی میوه خشک باید چقدر هزینه کرد؟ هزینه تاسیس کارگاه تولید میوه خشک کن به عوامل گوناگونی مانند نوع و کیفیت دستگاه خشک کن و شستشو، میزان محصول، تعداد ماشین آلات و […]

فهرست مطالب

افرادی که به دنبال راه اندازی خط تولید میوه خشک هستند، مهمترین سوالی که با آن مواجه می‌شوند، این مسئله است که برای تولیدی میوه خشک باید چقدر هزینه کرد؟

هزینه تاسیس کارگاه تولید میوه خشک کن به عوامل گوناگونی مانند نوع و کیفیت دستگاه خشک کن و شستشو، میزان محصول، تعداد ماشین آلات و … بستگی دارد.

بنابراین چنانچه می‌خواهید که در این زمینه اطلاعات کاملی کسب کنید، ما در ادامه فاکتورهایی که برای راه اندازی خط تولید میوه خشک لازم است را به شما معرفی می‌کنیم. امیدواریم با استفاده از این مطالب بتوانید در کسب و کار خود سود بیشتری کسب کرده و محصولی با کیفیت را به مشتری تحویل دهید.

برای خرید دستگاه میوه خشک کن صنعتی  با کیفیت به جهت راه اندازی خط تولید اینجا کلیک نمایید.

کارگاه میوه خشک کن

به‌طورکلی خشک کردن میوه به صورت انبوه نیاز به مکانی کارگاهی دارد که بتوان از انواع مختلف دستگاه خشک کن صنعتی و نیمه صنعتی به همراه دستگاه شستشوی میوه و خرد کردن آن‌ها به راحتی استفاده کرد. بنابراین در نظر گرفتن مکانی برای تاسیس کارگاه میوه خشک کن از اولین مراحل راه اندازی خط تولید میوه خشک است که باید به ابعاد و شرایط آن دقت کافی داشته باشید.
خظ تولید میوه خشک(کارگاه)

واحدهای مختلف یک خط تولید میوه خشک کن صنعتی

  • انتخاب مواد اولیه
  • درجه بندی
  • شستشوی میوه
  • پوست گیری
  • آنزیم بری
  • خشک کردن
  • متعادل سازی رطوبت
  • بسته بندی
  • انبارداری
واحدهای خط تولید میوه خشک

نقش نیروی انسانی در راه اندازی خط تولید میوه خشک

نیروی انسانی یکی از مهمترین منابع هر کسب و کاری به شمار می‌رود. هر چه تعداد کارکنان کارگاه میوه خشک کن بیشتر باشد، قطعا کارفرما باید برای بیمه، حقوق و آموزش نیروی کار بودجه بیشتری را در نظر بگیرد.

هزینه‌های اداری برای راه اندازی خط تولید میوه خشک

یکی از موارد دیگری که جهت راه اندازی خط تولید میوه خشک کن باید به آن توجه کرد، هزینه‌های اداری است. بنابراین قبل از تاسیس کارگاه میوه خشک کن باید هزینه‌های ثبت شرکت، بیمه و مالیات، مجوزها و مدارک لازم را محاسبه کرد تا به صورت دقیق هزینه‌های مربوطه و بودجه مالی خود را تعیین نمایید.

هزینه تبلیغات و بازاریابی برای راه اندازی خط تولید میوه خشک

همان طور که می‌دانید، تبلیغات و بازاریابی نقش بسیار مهمی بر روی رشد کسب و کار می‌گذارد. بنابراین چنانچه محصولی با کیفیت تولید کرده ولی برای تبلیغات، هزینه کافی صرف نکنید، مسلما به نتیجه مطلوب نخواهید رسید. برای معرفی و فروش محصولات میوه خشک به مشتریان، باید در زمینه تبلیغات و بازاریابی هزینه‌های مرتبط را محاسبه کرده و در نظر بگیرید. راه اندازی خط تولید میوه خشک بر اساس تجهیزات و نیروی کار، بازار هدف و مقیاس تولید متفاوت می‌باشد.

برای آشنایی با عملکرد دو دستگاه خشک کن تونلی و خشک کن کابینی این صفحات را مطالعه نمایید.

طرح توجیهی تولید میوه خشک

آیا شما به دنبال جمع آوری اطلاعات در مورد کسب و کار میوه خشک هستید؟ شما به جای درست آمده اید! حاشیه سود در کسب و کار تولید میوه خشک بسیار قابل توجه است اگر کار برنامه ریزی شده انجام شود. شما برای پیروزی در این کسب و کار باید از یک طرح توجیهی تولید میوه خشک پیروی کنید. در این مقاله اطلاعات مفصلی در مورد نحوه شروع تجارت خشک میوه و حاشیه سود تولید میوه خشک خواهید یافت.

در حال حاضر مردم در سراسر جهان بیشتر به فکر سلامتی هستند و این باعث شده است که به دنبال خوردن غذایی سالم تر باشند، میوه خشک شده نیز از غذاهای محبوب و مناسب برای سلامتی است.

مردم در حال تصمیم گرفتن برای شروع یک کسب و کار میوه خشک با هدف به دست آوردن سود بالا هستند. اگر می‌خواهید تولید میوه‌های خشک را شروع کنید، پس مقاله زیر را بخوانید تا بدانید که راه‌های موفقیت در تولید میوه خشک چیست و چگونه یک کار تولید میوه خشک را شروع کنید.

گام‌های مهم در این زمینه:

  • برنامه ریزی: قبل از شروع هر کاری، همیشه ضروری است که استراتژی توزیع و فروش را در نظر داشته باشید. مدل‌های توزیع موثر عبارتند از: ترکیب سیستم‌های بازاریابی در طرح راه اندازی شرکت.
 
  • رقبا هرگز نباید نادیده گرفته شوند: هرگز رقبای خود را نادیده نگیرید زیرا در بلند مدت آن‌ها تبدیل به رقیب اصلی شما در کسب و کار می‌شوند. همه رقبا را در منطقه خود پیدا کنید. شما باید بدانید که چگونه آن‌ها کسب و کار را راه اندازی کرده اند. تصمیم بگیرید که چگونه باید کسب و کارتان را طراحی کنید تا آن را به شیوه ای منحصر به فرد تنظیم کنید و آن را متفاوت از رقبا خود قرار دهید.
 
  • راهنمایی کارآفرینان با تجربه: قبل از راه اندازی خط تولید میوه خشک‌، توصیه می‌شود که مشورت با کسی که در این زمینه تجربه داشته را انجام دهید. راهنمایی ممکن است به شما کمک نماید که در کسب و کارتان موفق باشید. کسی که به شما راهنمایی می‌دهد اطمینان حاصل می‌کند که شما قصد سرقت مشتریان محلی اش را ندارید و مکان شما باید از آن‌ها دور باشد. اگر محل شما از محل آن‌ها دور باشد، این فرد تمام تجربه خود را با شما به اشتراک می‌گذارد.
 
  • شروع کار تولید میوه خشک شده مارک دار: در ابتدای راه اندازی این کار، بهتر است به فکر تولید محصولات مارکدار برای مشتریان و بازار هدف نباشید. با ثبت نام تجاری جدید در مرحله اولیه راه اندازی ممکن است سبب از دست دادن کار خود شوید. در ابتدا تولیدات با موفقیت خود را آغاز کنید و به صورت فله کار کنید و سپس برای راه اندازی یک نام تجاری جدید از محصول اقدام کنید.
خط تولید میوه خشک(طرح توجیهی)
icons8-quote-100

پیش از راه اندازی خط تولید باید هزینه‌های احتمالی را دز نظر گرفت. این هزینه‌ها شامل خرید تجهیزات، تهیه مکان مناسب برای راه اندازی کسب و کار، دستمزد کارگر و هزینه برق و آب مصرفی است.

مهم ترین نکات برای راه اندازی خط تولید میوه خشک

برای ایجاد کارگاه میوه خشک کن به چه نکاتی باید توجه کرد:

تجهیزات

انتخاب تجهیزات مدرن و با کیفیت جهت خشک کردن و بسته بندی میوه‌ها بسیار ضروری می‌باشد. برای تاسیس خط تولید میوه خشک به دستگاه‌های بسته بندی، تجهیزات هسته گیر، وان شستشو و … نیاز دارید.

کنترل کیفیت

سیستم کنترل کیفیت، یکی از مهمترین مواردی است که در حین فرآیند تولید و بعد از آن بسیار اهمیت دارد. شما باید از کیفیت میوه، فرآیند تولید و … اطمینان حاصل کنید تا بتوانید بهترین محصول را به مشتری تحویل دهید.

تحقیقات بازار

قبل از اینکه کارگاه تولید میوه خشک را تاسیس کنید، باید بازار محصول را به صورت دقیق بررسی کنید. توجه به تقاضا و عرضه، رقبا، قیمت‌ها باعث شده که شما را در تصمیم گیری‌های استراتژیک کمک کند و بتوانید به سود بیشتری دست پیدا کنید.

نکات مهم برای راه انداری خط تولید میوه خشک

 در مورد علت ورشکستگی تولید میوه خشک بیشتر بدانید

چه تجهیزاتی برای راه اندازی خط تولید میوه خشک مورد نیاز است

برای راه اندازی خط تولید میوه خشک به دستگاه‌های زیر نیاز خواهید داشت.

  1. دستگاه شستشوی میوه و سبزیجات
  2. دستگاه پوست گیر
  3. دستگاه هسته گیر اهرمی و پنوماتیک
  4. دستگاه اسلایسر
  5. انواع نوار نقاله
  6. دستگاه‌های بسته بندی
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید میوه خشک

برای آشنایی با چگونگی کارکرد میوه خشک کن مقاله آموزش میوه خشک کن صنعتی را مطالعه نمایید.

جدول قیمت خط کامل تولید میوه خشک

هزینه راه اندازی خط تولید میوه خشک، با توجه به تجهیزات مورد نیاز متفاوت است. در ادامه به صورت تقریبی، جدول قیمت خط کامل تولید میوه خشک را برای شما ارائه کرده ایم.

نوع دستگاه
قیمت
دستگاه میوه خشک کن نیمه صنعتی
۱۰ تا ۲۵ میلیون تومان
دستگاه میوه خشک کن صنعتی
۳۵ میلیون تومان به بالا
دستگاه میوه خشک کن خانگی
۵ تا ۱۰ میلیون تومان
دستگاه های بسته بندی
۱۰ میلیون تومان به بالا
دستگاه برش میوه
بین ۳ الی ۱۰۰ میلیون تومان

درباره دستگاه‌های تولید انبوه میوه خشک هدایت

 

گروه صنعتی هدایت، یکی از برندهای مطرح در زمینه تولید دستگاه های میوه خشک کن است. دستگاه‌های این شرکت دارای ظرفیت‌های مختلفی هستند و کارفرمایان به راحتی می‌توانند با توجه به نیاز خود هریک از این  تجهیزات را خریداری کنند. در ادامه سایر ویژگی‌های دستگاه‌های میوه خشک هدایت را اشاره می‌کنیم تا بیشتر با این تجهیزات آشنا شوید.

  1. کمترین میزان اتلاف انرژی
  2. هوشمند بودن تجهیزات
  3. استحکام و دوام بالا
  4. خشک کردن محصول به صورت یکنواخت
  5. کم صدا
  6. راندمان زیاد
 
خط تولید میوه خشک(دستگاه مورد نیاز)

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

خشک کن کارگاهی

برای شروع راه اندازی یک خط تولید کامل چیپس میوه و سبزیجات خشک شده در ابتدا بایستی ظرفیت تولید روزانه خود را با توجه به مکانی که در اختیار دارید و همچنین بودجه مورد نظر خود تعیین نمایید.

برای انتخاب خشک کن کارگاهی در ظرفیت مورد نظر بایستی ابعاد دستگاه و سینی‌ها و تعداد سینی‌ها را مورد بررسی قرار دهید. به‌طورکلی می‌توان درایرها را از نظر ظرفیت آن‌ها در دسته بندی های زیر قرار داد:

  • خشک کن خانگی
  • دستگاه خشک کن نیمه کارگاهی
  • دستگاه خشک کن کارگاهی
  • درایرهای صنعتی
 

که البته لازم به ذکر می‌باشد که هر کدام از این سطوح تولید و ظرفیت‌های مختلف در رنج خاصی قرار می‌گیرند.  برای مثال، خشک کن‌های خانگی از ۳۰ تا ۱۰۰ کیلو و یا حتی بیشتر در نظر گرفته می‌شود. از طرفی دستگاه خشک کن کارگاهی را می‌توان بین ۳۰۰ تا ۷۰۰ کیلو ورودی محصول تعریف نمود. بیشتر اوقات مشتریانی که در منزل و بصورت خانگی قصد راه اندازی این خط تولید را دارند دستگاه خشک کن نیمه کارگاهی را انتخاب می‌کنند. دلیل این انتخاب این است که علاوه بر اینکه ظرفیت بیشتری نسبت به درایرهای خانگی دارند، از افزایش قیمت قابل توجهی نسبت به نوع خانگی آن برخوردار نیستند و می‌توان با بودجه کمی آن‌ها را خریداری نمود.

پیشنهاد ما نیز به مشتریان گرامی همین است که در صورتی که از لحاظ فضا و مکان دارای محدودیت خاصی نیستند حتما سعی نمایند که خشک کن با ظرفیت بالاتری نسبت به نیاز امروز خود خریداری کنند. زیرا در صورت افزایش سفارشات و تولید بیشتر نیاز به خرید یک دستگاه دیگر پیدا می‌کنند که در آن صورت امکان نداشتن فضای بیشتر برای دو دستگاه بسیار محتمل است. برای کسانی که قصد راه اندازی کارگاه میوه خشک با ظرفیت متوسط دارند بهترین انتخاب دستگاه خشک کن کارگاهی است که بیشتر به صورت کابینتی تولید می‌گردد.
 
خط تولید میوه خشک(خشک کن کارگاهی)
icons8-quote-100

به منظور راه اندازی خط تولید نیاز به تجهیزات با کیفیت از برند هدایت دارید. این شرکت دارای محصولات با بدنه مقاوم، گارانتی، خدمات پس از فروش و امکان تست رایگان است. همچنین شما می‌توانید دستگاه مورد نیاز خود را در ظرفیت و ابعاد دلخواه با توجه به نوع نیاز، بودجه و فضا سفارش دهید.

نشانی گروه صنعتی هدایت کجاست؟

مشهد، بزرگراه آسیایی، پیامبر اعظم ۷۷/۱۰ ، پلاک ۲۲

  • مشاوره رایگان
  • تولید میوه خشک کن به سفارش مشتری
  • استفاده از قطعات اصلی
  • راه اندازی و نصب رایگان
امتیاز دهید

تلفن‌های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

نویسنده : گروه صنعتی هدایت

اشتراک گذاری در

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تخصصی و رایگان محصولات هدایت

متخصصان ما در هدایت آماده راهنمایی شما هستند

kit-phone-3